İzmir’de 2 can almıştı! Şanlıurfa’nın göbeğinde büyük tehlike

Üç ay önce İzmir’de meydana gelen sağanak yağış sırasında, yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isteyen iki kişi kaçak elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti. Benzer bir tehlike, Şanlıurfa'nın en işlek bölgelerinden biri olan Bahçelievler'de de gözlemleniyor. Yerde açıkta duran kablolar, bölgede yaşayan vatandaşlar için büyük bir risk oluşturuyor. Özellikle yağmur yağması durumunda bu tehlike daha da vahim bir hal alabilir.

İzmir’de 2 can almıştı! Şanlıurfa’nın göbeğinde büyük tehlike

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 Temmuz’da İzmir’in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz ve 44 yaşındaki İnanç Öktemay hayatını kaybetmişti. 

AYNI TEHLİKE ŞANLIURFA’NIN EN İŞLEK BÖLGESİNDE

İki kişinin hayatını kaybettiği bu feci olaya benzer bir tehlike, Şanlıurfa’nın en işlek bölgelerinden biri olan Haliliye ilçesindeki Bahçelievler Mahallesi’nde de görülüyor.

Her gün yüzlerce insanın geçtiği bu bölgede açıkta duran kablolar, adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Özellikle havaların soğumaya başlamasıyla birlikte yağacak olan yağmurlar, durumu daha da vahim hale getiriyor.

İzmir’de yaşanan feci olayın bir benzerinin Şanlıurfa’da yaşanmaması için, bu sorunun en kısa sürede çözülmesi gerekiyor. Ayrıca, Bahçelievler Mahallesi dışında kentin diğer bölgelerinde de varsa, benzer sorunların, yağışlar başlamadan önce onarılması şart.

İzmir’de 2 can almıştı! Şanlıurfa’nın göbeğinde büyük tehlike

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.