Harran’da polis, jandarma ve zabıta ekipleri birlikte hareket etti

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, polis, jandarma ve Harran İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda mühendisleri ile birlikte ilçe genelinde bulunan okullar çevresindeki büfe, market ve bakkallarda ürün denetimi yaptı.

Harran’da polis, jandarma ve zabıta ekipleri birlikte hareket etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediye Zabıta ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro ekipleri, ilçe merkezinde, bulunan okulların çevresindeki büfe, market ve bakkallarda sigara satışına yönelik denetimlerini sürdürdü.

İlk, orta ve lise düzeyindeki okulların çevresinde bulunan marketleri denetleyen ekipler, hijyen kuralları başta olmak üzere ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Okul çevresinde satışı yasak olan ve gençlerin sağlığını tehdit eden ürünlerin satışının yapılmaması için uyarılarda bulunan ekipler;  18 yaşın altındakilere sigara satışının yasak olduğunu, bazı öğrencilerin 'dal' diye tabir edilen taneyle tek sigara aldığını da dikkat çeken ekipler, satışı yapılan ürünlere el konulacağını ve gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti.

Harran Belediyesi ekipleri, halk sağlığını ve gıda güvenliğini koruma amacıyla bu tür denetimlerin düzenli olarak yapılacağını açıkladı.

Harran’da polis, jandarma ve zabıta ekipleri birlikte hareket etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.