Şanlıurfa'da eğitim yılının ilk günü hayal kırıklığı yarattı: Veliler tepkili

Şanlıurfa'da okul zilleri dün çaldı, ancak Eyyübiye'deki bir ilkokul, yeni eğitim yılına güvenlik ve temizlik sorunlarıyla başladı. Yaz dönemi boyunca bakım görmeyip, temizlik yapılmadığı öne sürülen okula gelen veli ve öğrenciler şoku yaşadı.

Şanlıurfa'da eğitim yılının ilk günü hayal kırıklığı yarattı: Veliler tepkili

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da yeni eğitim-öğretim yılı sorunlarla başladı.

Dün Karaköprü’de yaşanan okul sorunlarının benzeri Eyyübiye’de yaşandı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yer alan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okula gelen öğrenci ve ailelerini kötü bir sürpriz karşıladı. 

İlk gün heyecanla gittikleri okulda okul girişindeki bitmemiş kazı çalışmaları ve herhangi bir güvenlik önlemi alınmayan çukurla karşılaşan veliler duruma tepki gösterdi. 

BU ŞARTLARDA EĞİTİM OLMAZ 

Güvenlik önlemlerinin yetersizliği ve sınıfların hijyenik koşullarının kötü olmasını gören veliler karşılaştıkları manzara karşısında şoku yaşadı.  Çocuklarını güvenli bir ortamda okula göndermek istediklerini ifade eden veliler, okulun ilk günü olmasına rağmen kazı çalışmalarının öğrenciler için ciddi bir tehlike oluşturduğunu ifade etti.

Bir veli sorunların acilen çözülmesi gerektiğini kaydederek,"Bu çukur çok tehlikeli ve çocuklarımızın düşme ihtimali çok yüksek. Çukur çevresinde herhangi bir güvenlik önlemi de yok. Siz olsanız çocuklarınızı bu şekilde okula gönderebilir misiniz? Kaymakamlık ve belediye gibi ilgili kurumların soruna acil bir çözüm bulması lazım." dedi.

SINIFLAR PİSLİK İÇİNDE 

Sınıflarda yaşanan hijyen sorunlarının da çocuklar için tehlikeli tehlike oluşturduğunu öne süren veli ,"Sıralar toz ve pislik içinde, kuş pislikleri var. Çocuklarımızın sağlığı tehlikede. Bu şekilde eğitim olmaz. Yetkililerin buraya gelip gerekeni yapmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Şanlıurfa'da eğitim yılının ilk günü hayal kırıklığı yarattı: Veliler tepkili

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.