Şanlıurfa Rahmet Derneği’nden hayırseverlere çağrı: “Biz aracı olduk, sizler umut olun”

Şanlıurfa Rahmet Derneği, her eğitim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere sunduğu kırtasiye yardımlarına bu yıl da devam edecek. Dernek, kent genelinde belirlenen 1000 muhtaç öğrenciye kırtasiye malzemesi sağlayacak. Şanlıurfa Rahmet Derneği Başkanı Mehmet Doğan, yardımseverlerin projeye katkı sağlamak için setleri kendi başlarına hazırlayıp derneğe teslim edebileceklerini veya doğrudan ailelere ulaştırabileceklerini belirtti ve “Bir öğrencinin kırtasiye seti 400 TL. Biz aracı olduk, sizler umut olun” dedi.

Şanlıurfa Rahmet Derneği’nden hayırseverlere çağrı:  “Biz aracı olduk, sizler umut olun”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Yeni eğitim öğretim yılının heyecanı yaşanırken, Şanlıurfa Rahmet Derneği, kırtasiye desteği ile yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürecek.

Bu yılki projede önemli bir yenilik de ortaokul öğrencilerinin de kapsama alınması oldu. Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanan setlerde çanta, beslenme çantası, kalemler, defterler, boyalar ve daha birçok malzeme yer alıyor.

Dernek, hayırseverlerin destekleriyle bir araya getireceği kırtasiye setlerini, kent merkezindeki 750 ve kırsal bölgelerdeki 250 öğrenciye ulaştıracak.

DOĞAN: BİZ ARACI OLDUK, SİZLER UMUT OLUN

Gazeteipekyol.com’a konuşan Şanlıurfa Rahmet Derneği Başkanı Mehmet Doğan, “Yedi yıldır olduğu gibi amacımız, çocuklarımızın yüzünde bir tebessüm oluşturmak” diyerek, projenin önemine vurgu yaptı.

Doğan, bir öğrencinin kırtasiye setinin maliyetinin 400 TL olduğunu belirterek, hayırseverlere seslendi: 

“2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başlamasına az bir süre kala 'Kırtasiye Destek Projesi' kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye setleri ulaştıracağız. Bir öğrencinin kırtasiye seti 400 TL. Dileyen olursa seti kendisi de hazırlayıp bizlere de teslim edebilir. Ailelerimize de birebir ulaştırabilir. Ya da bizim aracılığımızla derneğimizi ziyaret edip, teslim edeceğimiz gün birlikte teslim edebiliriz. Bize sosyal medya hesaplarımızdan ve cep telefonlarımızdan ulaşabilirler. Biz aracı olduk, sizler umut olun”.

Şanlıurfa Rahmet Derneği’nden hayırseverlere çağrı: “Biz aracı olduk, sizler umut olun”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.