Erişim engeli sonrası Şanlıurfalılar çevrim dışı!

Son günlerde sosyal medyanın en popüler platformlarından biri olan Instagram'a erişimin engellenmesi büyük yankı uyandırdı. Gazete İpekyol olarak vatandaşlara bu konu hakkındaki düşüncelerini sorduk. İşte cevaplar…

Erişim engeli sonrası Şanlıurfalılar çevrim dışı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Türkiye’de Instagram kullanıcıları, 2 Ağustos Cuma sabahı itibarıyla platforma erişemiyor. Bilgi Teknolojileri Kurumu’nun (BTK) açıklamasına göre erişim engeli getirildi. Gazete İpekyol muhabirleri olarak sokağa inerek vatandaşlara bu durumu nasıl değerlendirdiklerini sorduk.

Gençler, Instagram'ın sadece bir sosyal medya platformu olmadığını, günlük hayatlarının önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Birçok genç, Instagram'ı arkadaşlarıyla iletişim kurmak, ilgi alanlarını paylaşmak ve sosyalleşmek için kullandığını belirtti.  Bazı vatandaşlar ise bu durumun kendilerini çok etkilemedğini söyledi. 

Farklı işletme sahipleri ise Instagram yasağının ekonomik olarak kendilerini olumsuz etkilediğini ifade etti. 

Birçok esnaf, Instagram'ı ürünlerini tanıtmak, müşterilerle etkileşimde bulunmak ve satışlarını artırmak için kullandığını söyledi. 

"Instagram bizim işimiz için çok önemliydi. Ürünlerimi tanıtabileceğim bir platformdu. Kapatılması, satışlarımızı olumsuz etkiledi. Müşteriler ile iletişimizi kesildi" şeklinde konuşan esnaf bu durumun geçici olmasını umduğunu belirtti.

Erişim engeli sonrası Şanlıurfalılar çevrim dışı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.