Şanlıurfa'da yolların katili işte bunlar!

Şanlıurfa'da son zamanlarda milyonluk yatırımlarla yenilenen yollar, beton mikserlerinin yol açtığı tahribata karşı koyamıyor ve kısa sürede bozulmaya başlıyor. Diğer birçok kentte beton mikserlerinin ceza almamak için zorunlu olarak monte ettiği aparatlar Şanlıurfa'da kullanılmıyor.

Şanlıurfa'da yolların katili işte bunlar!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Kentte inşaatlara beton taşıyan mikserlerden saçılan harç atığı, asfalt yolları bozuk hale getiriyor. Bu nedenle sürücülerin en çok şikâyet ettiği konuların başında da beton mikserleri geliyor.

Şanlıurfa'nın dışında birçok kentte beton mikserleri ceza almamak için zorunlu kılınan aparat monte ederken burada beton döke döke trafikte gidiyorlar.

Bu durum, beton mikserlerinin döktüğü harç atıklarının asfalt yollara zarar vermesine ve sürücülerin en çok şikayet ettiği konulardan biri haline gelmesine yol açıyor.

Olaylardan biri de Karaköprü'de bulunan Batıkent Mahallesi 4120 Sokak'ta yaşandı. 

Bir sürücü tarafından görüntülenen bir beton mikseri, seyir halindeyken asfaltı yola beton döke döke ilerledi. Görüntülerde beton mikserinin arkasından uzanan hortumdan dökülen betonun yola yayıldığı ve asfaltı bozduğu görülüyor.

Devletin büyük maliyetlerle yaptığı yollara mikserler tarafından dökülen betonlar temizlenmediği için zamanla asfaltı aşındırıp çukurlar veya çatlaklar oluşmasına neden oluyor.

Sürücüler, denetimsizliğin yolları bozduğunu belirterek, yetkililerden önlem alınmasını istiyor.

Şanlıurfa'da yolların katili işte bunlar!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.