Şanlıurfa'da vatandaşın korkulu rüyası oldu: Sabah ve akşam sürü halinde dolaşıyorlar!

Sokaklardaki köpeklerin her geçen gün artan sayısı, vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Son zamanlarda, köpeklerin toplu bir şekilde mahallelerde görülmeleri ve saldırgan davranışlarının artmış olması endişeyi arttırıyor. Suruç'ta da görülen benzer durumun vatandaşların özellikle de çocukların güvenliğini tehdit ettiği belirtiliyor. Vatandaşlar konuyla ilgili çözüm bekliyor.

Şanlıurfa'da vatandaşın korkulu rüyası oldu:  Sabah ve akşam sürü halinde dolaşıyorlar!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Yıldırım Mahallesi Tılal Caddesi'nde de gruplar halinde dolaşan köpekler vatandaşların korkulu rüyası haline geldi.

Özellikle akşam saatlerinde ve sabah erken saatlerde köpeklerin sokaklarda gruplar halinde dolaştığı ve insanlara saldırdığı belirtiliyor.

Çocuklarının güvenliği için endişeli olduklarını ifade eden vatandaşlar, çocuklarını dışarıya göndermekte tereddüt ettiklerini ifade ediyor.

Sokaklardaki köpeklerin her geçen gün artan sayısı, vatandaşları kara kara düşündürüyor.

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada yayınlanan görüntüler ile köpeklerin toplu bir şekilde mahallelerde görülmeleri ve saldırgan davranışlarının artmış olması tedirginliği daha da arttırıyor.

İlçedeki köpek popülasyonunun kontrolsüz bir şekilde arttığı belirtilirken, mahalle sakinleri yetkililerden köpek popülasyonunu kontrol altına alacak etkili ve hızlı bir çözüm bekliyor.

 

Şanlıurfa'da vatandaşın korkulu rüyası oldu: Sabah ve akşam sürü halinde dolaşıyorlar!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.