Şanlıurfa’da yılan istilası resmen başladı! Isırığı bir fili dahi öldürüyor: Görüntüler korkunç!

Şanlıurfa'da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yılan vakaları hızla artıyor. Bölgede son olarak Karaköprü'de kırsal bir mahallede tarlada çalışan bir vatandaş tarafından dev bir engerek yılanı görüntülendi. Görüntüler vatandaşlarda paniğe neden olurken, uzmanlardan da bölge halkına yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyarılar geldi.

Şanlıurfa’da yılan istilası resmen başladı! Isırığı bir fili dahi öldürüyor: Görüntüler korkunç!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Güneş yüzünü gösterdi ve ülkemizde yaşayan en tehlikeli türlerden biri olan yılanlar yer yüzüne çıkmaya başladı. Dünyanın en zehirli yılanları arasında yer alan engerek yılanı bu kez Şanlıurfa’da boy gösterdi. Vatandaşlar görüntüler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yılan vakaları hızla artış gösterdi. Yılanlar yuvalarından çıkarak bölgede yayılmaya başladı. Ülkemizde nadir görülen zehirli yılanlar bu yaz mevsiminde neredeyse her yerde görülebilir hale geldi.

Şanlıurfa’da dec engerek yılanı görüldü. Karaköprü’de kırsal mahallede  tarladan çalışırken dev engerek yılanını gören vatandaş önce şaşırdı sonra o anları kameraya aldı.

FİLİ BİLE ÖLDÜREBİLİYOR, UYARI GELDİ

Engerek yılanı, Türkiye'de yaşayan en tehlikeli yılan türlerinden biri olarak biliniyor. Isırığı son derece zehirli olan bu yılanın zehri, bir fili bile öldürebiliyor. Yetkililer, son zamanlarda yılan popülasyonunda artış gözlemlendiğini ve bu nedenle yılan vakalarının da artabileceğini belirterek, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Şanlıurfa’da yılan istilası resmen başladı! Isırığı bir fili dahi öldürüyor: Görüntüler korkunç!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.