Reklam Alanı

HAKEM ŞANLIURFASPOR’U YAKTI

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı


Trendyol 1.lig 6.hafta kendi saha ve seyircisi önünde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Şanlıurfaspor 26.dakikada Aly Malle ile 1-0 öne geçti daha golün sevincini yaşarken 28 dakikada sakatlanan oyuncunun yerine giren Adnan Uğur skoru 1-1 yaptı ilk yarı böyle bitti 2.yarı hakem Ömer Tolga Güldibi 50.dakikada rakibe faul yapan Aly Malle’ye direk kırmızı kart çıkardı. Var hakemi pozisyonu izlemesini istedi gitti izledi kararını değiştirmedi maç orda koptu ve 3-1 mağlup olduk.

Şanlıurfaspor evinde iyi oynuyordu. Deplasmanda iyi oynamıyordu bu kezde hakemin yüzünden bir mağlubiyet aldık ben Aly Malle kırmızı kart gördüğü pozisyonu defalarca izledim. Pozisyon faul bile yok ama direk kırmızı kart çıkardı.

Şanlıurfaspor’da Kaleci Erzhan Tokotaev bu maçta çok kötüydü yediği 3 golde hatası vardı. Defans ve orta saha çok kötüydü devre arası transfer yasağını kaldırırsa bu bölgelere oyuncu alınmazsa biz ligde zor kalırız ilk 3-4 hafta çok iyi oynayan oyuncular nedense ödemeler mi ? yapılmıyor yoksa oyuncuların performansımı düşük.

Hakem Kocaeli Bölgesinden geldi

Maçın hakemi Ömer Tolga Güldibi’nin Kocaeli bölgesinden atanması biraz düşündürücü haftaya Kocaelispor ile maçımız var en iyi oyuncumuza kırmızı kart göstererek önümüzdeki haftanın zeminini hazırlamış oldu. Hakem kurulunun böyle bir maç öncesi arama kararını kınıyorum.

Maça gelince kırmızı karta kadar Şanlıurfaspor başa baş bir mücadele ediyordu. Kırmızı karttan sonra takım eksik kalınca oyundan düştü Fatih Karagümrük’te iyi bir takım belki onlar beraberlik için gelmişti ama bu galibiyet onlara ekstra 3 puan kazandırdı.

Şanlıurfaspor hem maddi hemde manevi destek göremiyor. Cumartesi günü kongrede çoğunluk sağlanamadığı için kongre haftaya ertelendi. Yönetim’de istifa edenlerin yerine daha güçlü bir yönetim oluşturulması için çaba sarf ediyor. Başka aday çıkmazsa bu yönetim devam edecek.

Şanlıurfaspor haftaya Pazartesi günü saat 20:00’de deplasmanda Kocaelispor ile oynayacak bu haftaki maçı unutup bu maça iyi hazırlanması lazım lig uzun maraton bu takım bu sezon ligde kalsın yeter.

Şanlıurfaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.

HAKEM ŞANLIURFASPOR’U YAKTI
Reklam Alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.