Reklam Alanı

DEPLASMANDA KORKAK FUTBOL OYNUYORUZ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

TFF 1.lig 5.hafta deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca kötü futbol oynayan Ceylanlar rakibine 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu kötü futbol taraftara çok üzdü.

Geçen hafta Bandırmaspor karşısında çok iyi bir futbol sergilemişti. 2-0 öne geçtiğimiz maçta ilk yarı 2-2 bitmesine rağmen 2.yarı Hasan Hüseyin Açar’ın bulduğu gol ile rakibini 3-2 mağlup etmişti.

Milli maç arası hazırlık maçında mağlup oldu

Milli maç arası hiç iyi geçmediği belliydi. Takım Gaziantep Fk ile yaptığı hazırlık maçında Erkan Sözeri ligde şans vermediği yedek oyuncular şans verdiği maçta rakibine 5-1 mağlup oldu.

Sakaryaspor kaos içinde olan bir takımdı. Maça çok iyi başlamadılar ama ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlıklarını koydular bizi rahat bir skor ile 2-0 yendiler. Sanki kaosta olan takım Sakaryaspor değil Şanlıurfaspor’du iki top yapamadı takım olarak çok kötü bir futbol oynadık mağlubiyeti hak ettik. Bu galibiyet Sakaryaspor’a can simidi oldu bize mağlup olsalardı Suat Kaya ile yollar ayrılacaktı.

Şanlıurfaspor sahasında çok iyi bir futbol oynuyor ama deplasmanda tam tersi çok kötü futbol oynuyor. Siyah ve beyaz kadar farklı taraftar etkisi mi yoksa stadyum etkisi mi ? bilmem ama baskılı bir futbol oynuyor. Sakaryaspor’u hafife mi aldılar bilmem ama ilk dakikalar karşı karşıya Aly Malle o golü atsaydı belki biz 2-0 galip gelirdik. Böyle takımları hafife almayacaksın yoksa böyle seni yenerler.

Teknik direktör bu maçta oyunu okuyamadı. Yabancı oyuncular’da geçen maça göre sahada yoktu Erkan Sözeri’de oyuncu değişikliğini yerinde yapamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bu sezon 3 deplasmana çıktık hiçbirinde gol atamadık 3 mağlubiyet aldık.

Haftaya Pazartesi günü saat 20:00’de kendi saha ve seyircimiz önünde Fatih Karagümrük ile oynayacağız. Bu maçı yenip kendi sahamızdaki yenilmezlik serisini sürdürmemiz gerekiyor. Kendi evimizde maçları yenersek rahatlıkla ligde kalırız. İnşallah maddi anlamda sorun yaşamayız, sorun yaşarsak sonu hüsran ile biter.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

DEPLASMANDA KORKAK FUTBOL OYNUYORUZ
Reklam Alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.