Reklam Alanı

SEVGİ İLE KUŞANMAK

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

 

Yeryüzü bir nimet sofrası. Her gelen canlı için donatılmış. Gökyüzü mavi. En sevilen renk ile süslenmiş. Denizler, bir başka âlem. İçindekiler bir bir salkım misali. Tek nimet sahibi ile haşır neşir. Başka Tanrı tanımam der. Suyum bereket, hayatımız bir cennet köşesi.

Velhasıl, tüm kâinata Sevgi durbini  ile bakmak. Bize en güzel anları sunan, keremi ile hayatı bağışlayan, her aldığımız nefes ile hayata tutunmak. "Bir "olana, yeryüzünde en cömert, en yumuşak yerde secde etmek. Bu secde ile sonsuz nimetler bize sunan Rabb'e boyun eğmek. Yeryüzünün halifesi için, en mutlu an. En deruni ruh huzuru. Kelimeler, kifayetsiz. Bu anı anlatmak. Yaşanır. Anlatılmaz. Her arayış her yol O'na varmalı. O'nun kapısına gitmeyen yol, yol değildir. O'nun dergâhına gitmeyen, dünyayı zindan hükmünde görür. Bu dergâhta , temizlenmeyen beden ve ruh, hayatı ne bilir ne de anlar. Onun Sevgisi ile yola çıkan, ne yolunu şaşırır ne de yolda kalır. O'nun sevgisi ile insanlara bakış. Herkes bir Kerem dir. Ya da Aslı. Ferhat ile Şirin gibi dağları da deler denizleri de Hz. Musa gibi yola çevirir.  O'nun sevgisi ile kuşanmış bir genç. Ne delidir ne de serhos. Bir müstakim yolun yolcusudur. Ne ezer ne de ezilir. Kimseden günah almaz. Tek aldığı şey bir Sabah ezanı ile beraber, gökyüzüne ulaşan en ali bir dua. 

Kalbi bir dünya kadar geniş. Herkesin sesini duyan, herkesin ezilmiş hikâyesini bağrında yumuşatan ve çare gösteren. Lam ve çim demeden, mazlumların sesi olan. Fakiri hakir görmeyen. Bir lokmada onları düşünen. Sevgi sarmalı ile pişip ateş değil, Nur sunan bir gençlik . Daha ne diyeyim. Bencil olmayan. Sahte yüzü olmayan. Göründüğü gibi olan. Bir yiğit. Budur benim hayalimi süsleyen genç.

Nesli atinin yadigâri... Gönül bahçemin has gülü. Olmaz demeyin . Gelecek pek yakın. Her ne kadar yeryüzü günahlar ile kirlenmiş bile olsa. Bu kiri temizleyecek bir güruh var. Çünkü, alnı secdeye varmış, duası ile yeryüzünde ki tüm zisuur sahibleri ile amin der. Umitvarim. Sevgi ile kuşanmış bir nesil geliyor. ...

Kalın selâmet ile...

SEVGİ İLE KUŞANMAK
Reklam Alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.