Reklam Alanı

KANLI ELLER

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Müslümanlık ölmüş ama ölüsünden de korkuyorlar. Çünkü kâfirler korkaktır, zalim kâfirler aşırı korkaktır; bir gün o ölünün kalkıp intikam almasından korkarlar. Her kıştan sonra baharı getiren, gece karanlığını yarıp sabahı çıkaran, kupkuru ölü taneleri ölü toprakta bir süre kimyevi işlemlerden geçirdikten sonra onları yararak filizlendiren ve canlandıran Allah, ölü gibi Müslümanları diriltmeye, onları harekete geçirmeye kadirdir. Bu pencereden baktığınızda kâfirlerin, zalimlerin korkularının yersiz olmadığını görürsünüz. 

Şems suresinde, mucize olarak kendilerine verilen deveye ve su hakkına dokunmamaları emrine karşı gelerek deveyi kesmeleri, peygamberleri Salih (AS)’ı yalanlamaları ve daha başka günahları sebebiyle Semûd kavminin helak edilmesi anlatılırken, “Onu yalanladılar, deveyi kestiler. Rableri de günahları yüzünden başlarına azap indirip onları yerle bir etti. O bu işin sonucundan da korkmaz.” (Şems, 14-15.) buyuruyor. Bu ayetlerde Yüce Allah’ın, kendilerini ve yurtlarını yerle bir ederek yerin dibine geçirmek suretiyle cezalandırdığı bu helak işleminin sonucundan da korkmadığını belirtirken, mefhum-u muhalifiyle insanların ise yaptıkları yıkıcı ve öldürücü tahribatların sonucundan korktuklarına dikkat çekmektedir. Yüce Allah intikam alıcıdır, onun karşısında hiçbir güç yoktur ki onun helak işlemine ve azabına karşı çıksın da intikam alsın, böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtiyor. Ama ülkeleri yakıp yıkanların, soykırım uygulayanların ise kırdıkları halkın bir gün toparlanıp intikam alacakları korkusu her zaman taşırlar. Bu itibarla ayet-i kerime, katil zalimlerin korku içinde olduklarına, yaptıklarından dolayı korktuklarına işaret etmektedir. “Zalimlerin yaptıklarından dolayı korktuklarını görürsün. Korktukları başlarına gelecektir.” (Şûra, 22.) ayeti de bu manayı desteklemektedir.

Zalim kâfirler gerçek Müslümanlardan, bebeklerinden, kadınlarından da korkarlar. Onun için tamamını öldürmek, yok etmek isterler.  Zalim kâfir Amerika ve İsrail, hatta bütün küfür devletleri ve onların köpekleri olan çoğu Müslüman devletlerin yöneticileri işte bu nedenle Gazze'yi yeni doğan yavrudan yaşlısına kadar hepsini topyekûn yok etmek istiyorlar. Amerika kongre üyeleri hem "Sen hepimizin yapmak istediğini yapıyorsun!" tavrıyla, hem de "gerçek Müslümanlığı yeryüzünden sileceğiz!" sevinciyle soykırım vahşetinin başında duran Lanetanyahu'yu defalarca ayakta alkışladılar. 

Zalimi alkışlayanlar, o zalimden daha zalimdirler. Çünkü onu alkışlayan ellerden olmazsa o zalim zulmünü gerçekleştiremez. Soykırımcı bebek katilini alkışlayan eller de kanlıdır, onların ellerinde yüz bin bebek ve masum insanın kanı vardır. 

Elleri kurusun! Amerika’ya da İsrail’e de lanet olsun! Tek başına Lanetanyahu'yu "soykırım suçlusu" pankartı açarak o mel'unu protesto eden üyeye selam olsun! Aslında soykırım suçlusu yalnız İsrail değil, Amerika’nın kendisi de soykırım suçlusudur. İşte o alkış çalanların her biri soykırım suçlusudur.

Zalimler soykırım yaparak hedefledikleri bütün insanları öldürseler de korkuları geçmez, her gece uykuları o masumlar tarafından basılır, asla rahat yüzü göremezler. Her zaman korku içinde yürekleri titrer. Birbirlerini alkışlamaları, sürekli destek beyanında bulunmaları işte bu korku yüzündendir.    

Amerika alkışladığı İsrail kadar işgalcidir, onun kadar kanlı bir geçmişi ve akılalmaz bir zulüm sabıkası vardır. Masum ve savunmasız yerlilerin kanını dökerek soykırım uyguladığı gibi, Japonya, Afganistan, Irak, Ortadoğu gibi dünyanın birçok memleketlerinde milyonlarca insan kanı dökerek İsrail ile vahşet organizasyonunun baş aktörü olduğunu göstermiştir. Kongre üyelerinin, soykırımcı, katil Lanetanyahu'yu defalarca ayakta alkışlaması, sayıları az ama her biri dünyadan büyük, cesaret ve imanlarıyla dünyayı titreten bir avuç gerçek Müslümana nispet yapmak ve düşmanca meydan okumak içindir. Ayrıca bu alkış iğrençliğiyle soykırımın azmettiricisinin Amerika olduğu da bütün dünyalılar tarafından net olarak görüldü.

Evet, bir avuç hakiki imanı elde eden Gazzeli, kâinata meydan okuyor, dünyayı titretiyor bir zamanların fil sahipleri gibi filolar sahibi dünya devi Amerika’nın uykusunu kaçırıyor.

Allah Kassam'a kuvvet versin! Onlar İslam’ın izzetini koruyan İslam’ın sahabe-misâl askerleridir. Gazâları mübarek olsun, onları muzaffer kılsın! Lanetanyahu'yu yakından uzaktan alkışlayanların kanlı elleri kurusun! Amerika'ya da, İsrail'e de, onları destekleyenlere de milyonlarca kez lanet olsun! Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!

KANLI ELLER
Reklam Alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.