Reklam Alanı

15 TEMMUZ RUHU

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Aylardan Temmuz. En sıcak aylardan biri idi. Herkes en sıcak uyku da iken,iki yüzlü, münafıklar ise fırsat kollamis idi. Ansızın gelen gelen uçak sesleri, Ankara semalarında yanlış giden bir hikâyenin habercisi idi.
Hain,Feto ve onun  destekçileri,hain planlarını devreye koymaya başladılar. Hiç acımadan, sağa sola saldırmaya başladılar. Çoluk çocuk demeden, bomba ve kurşun yağdırdılar her sokağa çıkanların üzerine. Hem de dindar (! ) görünümlü sahte yüzlü olanlar, hiç acımadan kan kusturdular bu millete. Müslümalara. Kimi on beş yaşında,kimi yetmiş yaşında. Her vatansever, koştu vatan savunmasına.  Kimin elin de bayrak kiminin elinde de Tevhid sancağı. Kimi, Boğaziçi köprüsün de kimi de Ankara nin göbeğinde Şehadete yürüdü. Batı uşakları Fetoculer, zenciri koparmış Kuduz köpekleri gibi her önüne gelene saldırıyordu. Tanklar, ne çıktı ise önüne kağıt gibi ezip geçiyordu üstünden.. İster yaya olsun ister araba olsun.
Allah u Ekber! sesleri ile yola çıkanlar, "yedi düvele"Galip geldiler. İman gücü, tüm imkanları yeknesak eyledi. Şafak sukerken hayat durmuştu bu ülkede. Herkes şaşırdı bu durum karşısında. Ancak, hiç bir zaman zalimlere boyun eğmeyen bu asil millet, Hain Feto ya da geçit vermedi. Can pahasına da olsa da. Karanlık her gecenin bir sabahı var. Geceye yenilmeyenlere  ,bir güneş bir de aydınlık vardır.
Çok şükür, Feto uşakları, diz çöktü bu kahraman direnişe karşında. Kimi teslim oldu kimi de kaçtı başka memlekete. Ya da sığındılar, onlara destek çıkan babalarına . Kimi ABD 'de sarayda kimi de AB 'de tatil de. Şehadet mustusu,bir kere  daha yankılandı gök yüzünde. Ay dahi, yerinde ikiye bölündü durdu yerinde. Bir renkten bir renge giriyordu vatan şemasında. Sela sesleri ile kurtuluşa yürüdü bu vatan gençleri.
Teslim etmedi hainlere vatanını, namusunu ve özgürlük Türküsünü. Türkü, Kürdü,Arabi, Çerkezi bir kere daha bir oldu. Söz konusu vatan savunması için.
Bir kere daha 15 TEMMUZ da şehit düşen tüm vatan evlatları rahmet ve minnetle yad ediyoruz.
Mekanları cennet olsun.
Bu aziz vatanı hainlere teslim etmedikleri için.
Rabbim, bir kere daha böyle sıkıntı ve afetler göstermesin bu millete.
Kalın selâmet ile...

15 TEMMUZ RUHU
Reklam Alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.