Reklam Alanı

ŞANLIURFA DA EN BÜYÜK NİMET GES SİSTEMİ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Hepimiz son zamanlarda en çok sıcaktan şikayet eder olduk ŞANLIURFA da. Bu sıcaktan korunmak için de tek çare, klima. Ancak, klimayı rahat kullanabilmek için de enerji lazım. Çoğu zaman, gerek merkez de gerekse de kırsal da rahat enerjiye ulaşmak büyük bir sorun. Cehennem sıcakların hakim olduğu ŞANLIURFA da DEDAŞ’ın enerji kesintileri de, gerçekten insan psikolojisini bozuyor. Yazın, en büyük ihtiyaç enerji yani elektrik. Fakat olur olmaz yerde kesilen enerji ile birlikte insanlar büyük mağduriyet yaşıyor. Buzdolabı olmayınca, klima olmayınca insan hayatını alt üst ediyor. Yaşam, edeta durma noktasına geliyor.

Peki yok mu bir çözümü?

Elbette var. 

Allah'ın ŞANLIURFA da verdiği en büyük nimet güneş. Bu güneşten istifade etmek lazım. Eskiden çok pahalı olan güneş enerji sistemleri, günümüz de daha çazip halde. Bir evin ihtiyaçı olan enerjinin tamamını karşılayacak şekilde ki sistem, 150 bin TL ile kurulabiliyor. Kırsal da, kuyu, klima ve diğer tüm enerjisi dahil olacak şekilde. Aynı zamanda sulama sistemi de buna dahil olabilir.

Bu GES sistemin de faydalanmak lazım. Allah 'ın en büyük enerjisi olan, güneşten faydalanmak lazım. Hem, yaz kışın dahil. Son zamanlarda, büyük bir yönelim var bu sisteme. Doğru olan da bu sistem.

Kalın selametle...

ŞANLIURFA DA EN BÜYÜK NİMET GES SİSTEMİ
Reklam Alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.