Reklam Alanı

HER DİNE SAYGI VERİRLER, İSLAM’A HAKARET!

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Bu başlık belki de benim içimde en buruk ve en üzüntü duyduğum başlıklardan birisidir.

Günümüz modern çağında ve dünyada bilinen 4300- 43000 arası farklı inanç mevcut. Bunların içinde 3 tanesi semavi din sınıfındadır. Hristiyanlık, Yahudilik ve İslam.

Bu üç semavi dinin rabbi aynıdır. Üç dinde İslam inancına göre Allah’ın peygamberleri tarafından yeryüzüne Allah’ın dinini öğretmek ve bu dinin gerekliliğini aksi halde karşılaşacakları sorunları belirtmiştir. Hristiyanlık ve Yahudilik, İslam inancına göre insanlar tarafından değiştirilmiş olup hak din, bozulmayan, sonsuza kadar kalacak ve yeryüzüne yayılacak tek din İslam olarak bilinirdi. Günümüzde Hristiyanlık ve Yahudilik dinine gösterilen saygı maalesef İslam dinine gösterilmemektedir. Avrupa kültürü, İslam’ın bir terör propagandası olduğunu söyler ve kendileri İslam hakkında farklı farklı propagandalar sergiler.

Yakın zamanda İsveç ülkesinde yaşanan olayda da göründüğü gibi diğer hiçbir dinin kutsalına hakaret edilmezken sadece İslam dininin Kutsalı olan Kuranı Kerimi yakma eylemleri Avrupa’nın tahammülsüzlüğünü göstermiştir. Oysa Hristiyanlıkta, Yahudilikte ve İslam’da da diğer dinlere karşı saygılı olun der. Maalesef ülkemizde bile yeni çıkan oluşumlar diğer dinlere karşı herhangi bir eleştiri, saygısızlıkta bulunmamalarına rağmen İslam dinine karşı hakaret ve İslam’ın değerlerine zedeleyici sözler atfetmeleri kabul edilecek şey değildir. Eğer farklı bakışlara saygı isteniyorsa neden İslam dinine saygı gösterilmemekte. Ateisteler, hiçbir dine karşı değillerken, İslam dinine karşı cephe tutarlar. LGBT sapkınlığını savunanlar başka dinlere saygılıyken, İslam dinine karşı hayasızca saygısızlık yaparlar. Anlaşılan o ki doğru tektir. Atalarımızın sözlerini hatırlayalım: “Doğru söyleyeni, dokuz köyden kovarlar”, “Meyve veren ağaç taşlanır.” Bu sözlerden bile Hak dinin İslam olduğunu az çok yapılan hakaretlerden bile anlarız. İslamiyet’in büyümesini, varlığını hazmedemeyenler, Anadolu gibi bir coğrafya ki birçok aliminin, birçok bilim adamının İslam ile müşerref olarak dünyaya iz bırakmışların meskeni olmasına rağmen günümüzde deizm, ateizm, satanizm gibi dış devlet ve farklı dinlerin rahiplerinin desteğiyle İslam dinine karşı hareket ettiklerini gözler önüne sermektedir. Her dine saygınız varsa İslam dinine de saygınız olsun. Ki Hak din İslam’dır.

Siz isteseniz de istemeseniz de Allah nurunu tamamlayacaktır.

HER DİNE SAYGI VERİRLER, İSLAM’A HAKARET!
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.