Reklam Alanı

BOYKOT VE YERLİ İŞLETME ÜRÜNLERİMİZ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Kıymetli dostlar hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlamak istiyorum. 

Bu haftaki yazımızda değineceğimiz konu son zamanlarda öneminin artmış olduğu tüm Müslümanların yapmasının bir önem arz ettiği konu boykot konusudur. 

Kıymetli dostlar, Filistin’de artan zulmün sahibi İsrail, dünyanın hemen hemen her yerinde satmış olduğu ürünlerle askeri teçhizatını artırmış olup hiçbir şekilde bomba, kurşun, silah tasarrufu yapmak gibi bir problemi bulunmamaktadır. Açık ki ABD’nin Hiroşima ve Nagazaki’de attığı atom bombaların gücündeki mühimmatı İsrail, bir günde Filistinlilerin üzerine atmaktadır. Evet, dostlar bu mühimmatın kaynağı bizlerin ve dünyada her yerde kullanılan İsrail mallarının satılmasıyla elde edilmektedir. 

Dinimiz ne olursa olsun insan olan herkes İsrail’in yaptığı zulmün karşısında durmak zorundadır. Ve duruyor diye de düşünüyorum. Ancak ben karşıyım deyip kınayıp hiçbir şey yapmadan İsrail’i adeta aldıklarımız, mallarıyla desteklemek insanlık görevimizi yerine getirmediğimizi göstermektedir. Karşıysak boykota destek olmamız lazımdır. Aldığımız en basit üründen hayatımızın her yerinde bulunan kullandığımız önemli malları almayarak atılacak kurşun ve bombaların en azından azalmasına sebep olmamız insanlık görevimizdir.

Dostlar biliyorum ve duyuyor gibiyim ki devletimiz sattırmasın diyorsunuz bu hususta bende sizlere katılmaktayım. Yerli ürünlere yönelmemiz gerektiğini biliyorum. Ancak burada yerli işletmelerimize birkaç şey söyleyip birazda eleştirmek istiyorum. 

Ülkemizde milletimiz boykot için sizlerin ürettiğiniz malları alırken sizler kalkıp fiyatları yükseltirseniz asıl boykotun sizlere yapılması gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü milletimiz kalite ve fiyata bakan bir millettir ki bu çok doğaldır. Yiyecek ve içecek gıdası İsrail’in dünyada nam saldığı platformlardan bazısıdır. Bizler eğer milletimizi boykota sevk edeceksek en başta ürettiğimiz malı kaliteli ve insan sağlığına zararsız olmasına dikkat etmek zorundayız. 

Firma ismi vermek istemiyorum ancak milletimiz yerli ürünlere yönelirken duyduklarımız bizleri derinden üzmüştür. Gâvur kendi malını savaş esnasında satmanın derdine düşüp düşman bildiği bir ülkede bile satmanın yollarını arayıp örnek olarak indirim yapıp veya gramını artırıp eski fiyatta satmaya yönelmesi maalesef ki yerli üreticilerimiz aynı malı uçuk fiyatlara sergilemesi ekonomik olarak cebine bakan bir milletin boykot direncini kırmaktan başka bir şey meydana getirmez.  

İnsanlık görevimizi hakkıyla yerine getirelim dostlar, Müslümanlık görevimiz zaten bellidir. Dik ve asil bir duruşla nerede zulme uğrayan birisi varsa yanında durmanın onuru tüm cihanda anlımızda var olması dileğiyle…

BOYKOT VE YERLİ İŞLETME ÜRÜNLERİMİZ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.