Reklam Alanı

ŞÜKÜRLER OLSUN LİGDE KALDIK

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı


Trendyol 1.lig 34.hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligde kalmayı geçen hafta garantileyen Manisa Fk karşı karşıya geldi. Maç boyunca üstün oynayan ceylanlar Marco Paixao ve Barış Ekincier’in golleri ile rakibini 2-0 yendi ve ligde kaldı.

Şanlıurfaspor’un ligde kalması kendi elinde değildi. Biz maçımızı yendik rakiplerin puan kaybetmesini beklemeye başladık son dakikalar çok stresli geçti. Tuzlaspor kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynuyordu 1-0 gerideydi Tuzlaspor son dakika bulduğu gol ile 1-1 yakaladı bir gol daha bulmuş olsaydı biz küme düşecektik baskılı oynadılar ama golü bulamadılar. Ligden düşen son takım Tuzlaspor oldu. Biz trendyol 1.ligine devam ediyoruz.

Şanlıurfaspor’un ligde kalması çok iyi oldu. Bölge takımları çoğalmaya başladı Amedspor, Tredyol 1.lige çıktı Malatyaspor depremden dolayı hakkı saklı kalmıştı onlar yeni sezondan 1.ligde mücadele edecekler. Adanaspor’da son maçta ligde kalmayı garantiledi. Gaziantepspor ve Hatayspor’da süper ligde düşme hattında onlarda düşerse seneye trendyol 1.lig çok zevkli olacak.

Taraftar muhteşemdi
Şanlıurfaspor taraftarı ve Diyarbakır’dan gelen barikat taraftarlar grubu 90 dakika ceylanlara destek destek verdi. Seneye aynı ligde mücadele edeceğiz geçmiş dönemlerde ufak tefek sıkıntılar yaşamıştık bizim taraftarda Amedapor’un şampiyonluk açına gidip destekledi. İnşallah bundan sonraki maçlarda birbirlerine destek verecekler bölge takımları olarak birbirimizi desteklersek sırtımız yere gelmez.

Yeni sezon planlama iyi yapılmalı
Şanlıurfaspor bu sezon öyle veya böyle ligde kaldı. Bu yönetim kalır veya kalmaz iyi bir yönetim oluşup gerekirse A.Ş yapılıp karakterli oyuncular alıp ligde şampiyonluğa oynayan olmazsa bile en azından play-off oynayan bir takım oluşturulmalı her sezon korkulu rüyalar görmek istemiyoruz.

Şanlıurfaspor’da teknik direktör ve futbolcular durumu yeni yönetim oluştuktan sonra belli olacak kiralık oynayan uyuncular vardı. Sözleşmesi biten oyuncular oldu, sözleşmesi devam eden oyuncular var. Yeni yönetim oluştuktan sonra hepsi belli olacak ben olsam bu ligde oynayan Türk oyuncular alırım. Yabancı oyuncular 2-3 taneyi geçmesin bu sezon yabancı oyunculardan verim alamadık.

Şanlıurfa takımları üst lige çıktılar
Şanlıurfaspor trendyol 1.ligde kaldı. Karbel Karaköprü Belediyespor 2.lige çıktı diğer temsilcimiz Viranşehir Belediyespor’da 3.lige çıktı. Bundan sonra bunlar bizim alt yapımız olsun. Alt yapıya önem verelim iyi oynayan oyuncuları önce Viranşehir Belediyespor’a sonra Karaköprü Belediyespor’a verip orda tercübe kazandırıp 2-3 oyuncu Şanlıurfaspor’a kazandırsalar takımda Şanlıurfa’lı oyuncular sayısı çoğalır. Dışarıdan o kadar futbolcu almamıza gerek kalmaz.

Şanlıurfaspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum.

ŞÜKÜRLER OLSUN LİGDE KALDIK
Reklam Alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.