İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa dahil 17 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonların bilançosunu paylaştı.
Bakan Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüklerince aralarında Şanlıurfa’nın aralarında bulunduğu 17 ilde DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu.
Operasyonlarda 89 zanlının yakalandığı aktaran Bakan Yerlikaya, şüphelilerin, terör örgütü DEAŞ içerisinde faaliyet gösterdiklerinin tespit edildiğini belirtti.
Bakan Yerlikaya konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Teröre karşı birlik, beraberlik ve dayanışma en büyük gücümüzdür. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için operasyonlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Valilerimizi, operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum.”
0 Yorum