reklam alanı

Şanlıurfaspor büyük yara aldı: 4-1

Şanlıurfaspor ligin 33. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşılaştı. Sarı-yeşilliler kritik maçta rakibine 4-1 mağlup olarak ligde kalma yoluna büyük bir yara aldı.

Şanlıurfaspor büyük yara aldı: 4-1

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig’de küme düşme potasında yer alan Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, ligin 33. haftasında Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaştı.

Maçın 44. dakikasında ev sahibi keçiörengücü forması giyen Traore, şanlıurfaspor savunmasının müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi ama VARın uyarısıyla penaltı kararı verildi. Penaltıda topun başına geçen Rroca, 45+2'de takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da ev sahibi ekip etkili oyununu sürdürdü. Dakikalar 49’u gösterdiğinde Ezeh güzel bir gole imza atarak farkı ikiye çıkardı. 

Bu golden İki dakika sonra bu kez ev sahibi ekipte sahneye Diouf çıktı ve takımını 3-0 öne geçirdi. 

61. dakika bir kez daha Rroca sahneye çıktı. Serbest vuruştan fileleri havalandıran Rroca kendisinin 2 takımının 4’üncü golünü attı.

Bu golden 4 dakika sonra Şanlıurfaspor’un son zamanlarda yükselen performansıyla göz dolduran Uchenna Ogundu sahneye çıktı ve durumu 4-1’e getirdi. 

Maçta başka gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı ve Şanlıurfaspor ligde kalma yolunda büyük bir yara aldı. 

Bu sonuçla beraber sarı-yeşilliler 37 puanla 18. sıraya gerilerken, Keçiörengücü 48 puanla 7. Sıraya çıktı.

Şanlıurfaspor büyük yara aldı: 4-1

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.