reklam alanı

Şanlıurfa’da hortum korkuttu: Ev ve ahır yerle bir oldu

Viranşehir’de meydana gelen hortum, bir evi ve hayvan ahırını tamamen yıkarak kullanılamaz hale getirdi.

Şanlıurfa’da hortum korkuttu: Ev ve ahır yerle bir oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Altunbaşak Köyü Işıklı Mezrasında meydana geldi.

İddiaya göre, aniden çıkan şiddetli rüzgar, bir evi ve hayvan ahırını tamamen yıkarak kullanılamaz hale getirdi. İlçede meydana gelen hortum paniğe neden oldu. 

Doğa olayının etkisiyle mezrada büyük bir yıkım yaşanırken, şans eseri can kaybı veya yaralanma olmadı. 

Ancak evsiz kalan aile ve zarar gören çiftçiler, mağduriyetlerini dile getirerek yetkililerden destek beklediklerini ifade etti.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, daha önce bu kadar şiddetli bir hortumla karşılaşmadıklarını belirterek, yaşanan felaketin şokunu yaşadıklarını söyledi. 

Yetkililer, hava koşullarına karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlatarak, mağdur olan vatandaşlar için gerekli yardım çalışmalarının başlatılacağını duyurdu.

Şanlıurfa’da hortum korkuttu: Ev ve ahır yerle bir oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.