TV sunucusu ve eski AK Partili yönetici Mustafa Çadırcı, sosyal medya platformu X üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
ÇADIRCI: PARTİMİZİ KÜSTÜRE KÜSTÜRE Mİ BÜYÜTECEĞİZ?Çadırcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’a ulaşmakta zorluk çektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
“Sayn vekilim, günlerdir sizi telefonla arıyorum, ulaşamıyorum. 31.Mart.2024 skm başkanı olduğum sürede de ulaşamıyordum. Vekilimiz siniz ve ulaşamadım. Artık aramayacağım. @Akparti liderimiz @RTErdogan halktan kopmayın demişlerdi. Partimizi küstüre küstüre mi büyüteceğiz?”
Sayn vekilim,günlerdir sizi telefola arıyorum,ulaşamıyorum. 31.Mart.2024 skm başkanı olduğum sürede de ulaşamıyordum.Vekilimiz siniz ve https://t.co/UFP03zhol5ık aramayacağım.@Akparti liderimiz @RTErdogan halktan kopmayın demişlerdi.Partimizi küstüre küstüre mi büyüteceğiz?
— Mustafa Çadırcı. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (@mustafacadirci) April 1, 2025