TFF Tahkim Kurulu, 28 Mart tarihinde yaptığı toplantıda, Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor’un eski futbolcuları Semih Karadeniz ve Tolga Ünlü ile yaşadığı uyuşmazlıklarla ilgili olarak iki önemli karar aldı.
İlk olarak, Sarı-yeşillilerin Semih Karadeniz ile yaşadığı uyuşmazlık üzerine Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 12 Kasım 2024 tarihinde verdiği karara karşı yapılan itiraz değerlendirildi. Yapılan müzakere sonucunda, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun kararının usul ve esas açısından herhangi bir hata içermediği tespit edildi. Bu nedenle, kulübün itirazı reddedilerek, karar oybirliğiyle onandı.
İkinci olarak, kulübün futbolcu Tolga Ünlü ile yaşadığı uyuşmazlıkla ilgili Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 12 Kasım 2024 tarihli kararına yapılan itiraz ele alındı. Tahkim Kurulu, itirazın bir kısmını kabul ederek, Tolga Ünlü'ye ödenecek 150.000 TL’lik prim alacağının faiz başlangıç tarihinin, dava tarihi olan 19 Temmuz 2024 olarak belirlenmesine karar verdi. Bu düzeltmeyle birlikte, karar oybirliğiyle onandı.
0 Yorum