ŞANLIURFA- Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında 28 Mart Cuma günü Gençlerbirliği’ne konuk olacak.
Şanlıurfaspor’da, Gençlerbirliği hazırlıkları devam ederken, sarı yeşiller yeni teknik direktörleri Cihat Arslan ile de ilk sınavına çıkacak.
GENÇLERBİRLİĞİ İLE 4. RANDEVU
Şanlıurfaspor ve Gençlerbirliği, şimdiye kadar 3 kez birbirlerine karşı mücadele etti. Karşılaşmaların 1’ini Gençlerbirliği, 1’ini Şanlıurfaspor kazandı. 1 müsabakada beraberlikle sonuçlandı.
ŞANLIURFASPOR İÇİN UMUT MAÇI
Küme düşme hattında bulunan Şanlıurfaspor için bu karşılaşmadan alınacak 3 puan ilaç gibi gelecek. Maç öncesi 34 puanla 18. sırada bulunuyor.
CİHAT ARSLAN İLK SINAVINA ÇIKIYOR
Daha öncede takımı iki kez çalıştıran Cihat Arslan, ilk sınavına Gençlerbirliği deplasmanında çıkacak. Teknik adam Arslan, 2014-2015 ve 2023-2024 sezonunda Şanlıurfaspor’u çalıştırmıştı.
MAÇ TRT SPOR’DA
Kritik mücadele 28 Mart Cuma günü saat 20.30’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Maç TRT Spor'da naklenen yayınlanacak.
0 Yorum