reklam alanı

Aylardır süren çile son buldu! Maşuk TOKİ yolunda ulaşım başladı

Şanlıurfa’da uzun süren altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan Maşuk TOKİ yolu üzerindeki asfalt çalışmaları tamamladı. Aylardır bölgede yaşayan vatandaşlar ve çalışan esnafın çile çektiği yol ulaşıma açıldı.

Aylardır süren çile son buldu! Maşuk TOKİ yolunda ulaşım başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maşuk TOKİ yolu (Eyyüp Cenap Gülpınar Bulvarı)  üzerinde uzun süre devam eden altyapı çalışmalarının sonrasında asfalt serimi nihayet yapıldı.

ŞUSKİ, Türk Telekom, DEDAŞ ve DSİ gibi kurumların altyapı çalışmaları nedeniyle aylarca kapalı kalan yol nedeniyle hem orada yaşayan vatandaşlar hem de çalışan esnaf, resmen çile çekti.

Yaklaşık 3,5 kilometrelik alanda toplamda 4 bin 320 metreküp asfalt serimi gerçekleştirildi. Ayrıca Maşuk TOKİ yolunda gece saatlerinde yol çizgileri ve tabela çalışmaları yapacak.

Aylardır süren çile son buldu! Maşuk TOKİ yolunda ulaşım başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.