reklam alanı

Şanlıurfalı DMD hastası çocuk hayata tutunmak için destek bekliyor

2 yaşındaki Şanlıurfalı Batuhan Türker’e DMD teşhisi konuldu. Kas erimesine yol açan bu hastalığın tedavisi Türkiye’de mümkün değil. Ailesi, Batuhan’ın sağlığına kavuşabilmesi için yardım kampanyası başlattı.

Şanlıurfalı DMD hastası çocuk hayata tutunmak için destek bekliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı 2 yaşındaki Batuhan Türker, henüz hayatının başında büyük bir mücadele veriyor. Bilkent Şehir Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucu Duchenne Musküler Distrofi (DMD) teşhisi konulan minik Batuhan’ın kasları zamanla zayıflıyor. 

Hastalığın ilerlemesini durdurabilecek Elevidys isimli tedavi ise sadece yurt dışında uygulanabiliyor ve maliyeti oldukça yüksek.

TEDAVİ İÇİN DESTEK BEKLENİYOR

Batuhan’ın ailesi, yüksek maliyetli tedavi sürecini karşılayabilmek için yardım kampanyası başlattı. Minik Batuhan’ın hayallerine kavuşabilmesi için duyarlı vatandaşların desteğine ihtiyacı var.

Bağış yapmak isteyenler için hesap bilgileri:

Yapı Kredi Bankası - Batuhan Türker

 TL: TR37 0006 7010 0000 0027 4074 61

 USD: TR09 0006 7010 0000 0027 3506 38

 EUR: TR60 0006 7010 0000 0027 3957 95

Ailesi, “Batuhan’ın sağlığına kavuşması için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Onun da yaşıtları gibi oynayabilmesi için lütfen sesimize kulak verin” diyerek çağrıda bulundu.

 

Şanlıurfalı DMD hastası çocuk hayata tutunmak için destek bekliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.