reklam alanı

Şanlıurfa'dan Gazze'ye destek... Katliama ses yükselttiler

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, yatsı namazı sonrası yaptığı basın açıklaması ile Gazze'de yaşanan katliama ses yükseltti ve "Türkiye'deki müslümanlar olarak Filistin halkının yanındayız" dedi.

Şanlıurfa'dan Gazze'ye destek... Katliama ses yükselttiler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EYYÜBİYE- İsrail ordusunun ateşkesi tek taraflı bozarak Gazze'ye yönelik başlattığı kanlı saldırılar, Şanlıurfa'da protesto edildi.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyeleri, Eyyüp Peygamber Camiinde yatsı namazı çıkışında basın açıklaması düzenledi. Açıklamada İsrail'in soykırım suçu işlediği belirtilerek “Mübarek Ramazan Ayı'nda İsrail insanlığa karşı suç işlemeye devam etmekte. Sivil yerleşim alanlarını, hastaneleri, ibadethaneleri ve mülteci kamplarını hedef alarak sistematik bir soykırıma talip olmakta. Türkiye'deki müslümanlar olarak Filistin halkının yanındayız” denildi.

Tekbirlerin yükseldiği protestode Katil Netanyahu posteri de açıldı.

Protesto açıklamanın ardından sona erdi.

 

Şanlıurfa'dan Gazze'ye destek... Katliama ses yükselttiler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.