ŞANLIURFA- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, geçtiğimiz gün geldiği Şanlıurfa'da anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.
Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaşan Şen, şehit ailelerini de unutmadı. Pençe-Kaplan harekat bölgesinde 18 Kasım 2020’de şehit düşen Mehmet Sinan Kılıç’ın ailesini ziyaret etti.
Ziyarete dair bir paylaşımda bulunan Şen, şehit babasına övgü dolu sözlerde bulundu ve “Şanlıurfa’da bir mübarek şehidimizin ârif ve hakîm bir zât olan babası… İrfan dolu, hikmet dolu kelamlar dökülüyor dilinden; inci mercan gibi… Dedim ki: Arkadaşlar bir filozofla beraberiz sanırım! Dedi ki: E, sen de boş değilsin; biraz anlıyorsun bu işten! Canım benim” dedi.
Kaynak: Vejdi Uluç
0 Yorum