ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 10- 16 Mart tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik geniş çaplı asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.
Hapis cezası ve yakalama emriyle aranmakta olan şahısların tespiti ve yakalanması amacıyla 3 bin 691 personel operasyonlarda görev aldı.
Ekipleri tarafından 428 farklı noktada gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 389 kişi yakalandı.
Yakalanan şahıslar arasında, toplum güvenliğini tehdit eden ve ağır suçlar işleyen kişiler de bulunuyor.
Hapis cezası ve yakalama emriyle aranan şahıslar arasında adam öldürme suçundan 18, dolandırıcılık suçundan 72, hırsızlık suçundan 56 ve yağma suçundan 3 kişi olduğu belirtildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliğini sağlamaya yönelik bu tür operasyonların devam edeceğini ifade etti.