reklam alanı

Sağlık yatırımları ve hizmetleri gündemde: İl Sağlık Müdürleri toplantısı yapıldı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu başkanlığında İl Sağlık Müdürleri toplantısı gerçekleştirildi. Sağlık yatırımları ve hizmetleri değerlendirilen toplantıya Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz da katıldı.

Sağlık yatırımları ve hizmetleri gündemde: İl Sağlık Müdürleri toplantısı yapıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen İl Sağlık Müdürleri Toplantısı, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun başkanlığında düzenlendi. 

81 İl Sağlık Müdürü’nün katılımıyla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde yapılan toplantıda, ülke genelindeki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetlerinin kalitesi masaya yatırıldı. Toplantıya Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz da katıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

 “Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında İl Sağlık Müdürleri Toplantısı gerçekleştirildi. 81 İl Sağlık Müdürü'nün katılımıyla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde düzenlenen toplantıda illerdeki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri değerlendirildi.”

Sağlık yatırımları ve hizmetleri gündemde: İl Sağlık Müdürleri toplantısı yapıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.