Elon Musk’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X, erişim sorunlarıyla gündeme geldi. Kullanıcılar, özellikle akış yenileme ve paylaşım işlemlerinde "Bir sorun oluştu, yeniden yüklemeyi dene" uyarısıyla karşılaştıklarını belirtti.
SORUN KÜRESEL Mİ, BÖLGESEL Mİ?
Türkiye’deki kullanıcılar da erişim sıkıntısı yaşadıklarını bildirirken, platforma giriş yapamayan birçok kişi, “X çöktü mü?” sorusuna yanıt arıyor. Konuyla ilgili olarak X’in resmi destek hesabından veya yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı.
Kesintileri takip eden web sitesi Downdetector verilerine göre, 10 Mart 2025 saat 12:22 itibarıyla X kullanıcılarından yoğun şekilde hata raporu gelmeye başladı. Ancak, sorunun tüm dünyayı mı yoksa belirli bölgeleri mi etkilediği konusunda henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.