reklam alanı

“Bu maç herkesin izlemesi gereken bir maçtı"

Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Kınalı, Iğdır FK ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklama yaptı. Kınalı, hakem kararlarının ve verilen penaltının ardından yaşadıkları psikolojik baskıyı dile getirerek, “Bu maç herkesin izlemesi gereken bir maçtı” dedi.

“Bu maç herkesin izlemesi gereken bir maçtı"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında, Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor deplasmanda Alagöz Holding Iğdır FK ile 2-2 berabere kaldı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, maç sırasında kırmızı kart gördü ve bu yüzden karşılaşma sonrası açıklamayı Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Fuat Kınalı yaptı.

Kınalı, hakem kararlarının ve verilen penaltının ardından yaşadıkları psikolojik baskıyı dile getirerek, “Bu maç herkesin izlemesi gereken bir maçtı” dedi.

“BU MAÇ HERKESİN İZLEMESİ GEREKEN BİR MAÇTI"

Kınalı şunları kaydetti: 

 “Oyuncularımız saha içinde gereken mücadeleyi veriyor ancak takımımız saha dışı koşullarda da büyük zorluklar yaşıyor. Emeğimizin karşılığını almak için her şeyi yaptık ama birileri engelledi. Gerçekten çok zor bir durumdaydık, psikolojik olarak. 7 dakika uzatma ve +14'te penaltı verildi. Bu maç herkesin izlemesi gereken bir maçtı".

Maç sonrası Şanlıurfaspor Başkanı Giray Küçük de sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaparak, hakem hatalarına ve kendisine yönelik eleştirilere sert tepki göstermişti. 

“Bu maç herkesin izlemesi gereken bir maçtı"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.