Şanlıurfa’da toprağa gömülü halde bulunmuştu! Korkunç cinayette flaş gelişme

Şanlıurfa'da kaybolduktan günler sonra toprağa gömülü halde, köpekler tarafından parçalanmış bir şekilde bulunan Kadir Tabağız cinayetiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Vali Şıldak, olayla ilgili olarak 11 kişinin gözaltına alındığını ve bunlardan 2'sinin tutuklandığını açıkladı.

5

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentteki güvenlik ve asayiş çalışmalarına dair düzenlediği bilgilendirme toplantısında, Kadir Tabağız cinayetiyle ilgili önemli bir gelişmeyi de paylaştı. 

11 GÖZALTI, 2 TUTUKLAMA

Vali Şıldak, cinayetle bağlantılı olarak 11 kişinin gözaltına alındığını ve bu kişilerden 2'sinin tutuklandığını duyurdu.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

NELER OLMUŞTU?

Olay, 27 Ocak’ta Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Kepezli Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, mahallede sınır bölgesi yakınlarında bir ceset bulundu. Köpekler tarafından parçalanan ceset için güvenlik güçlerine ihbarda bulunuldu. Olay yerine giden ekipler toprağa gömülü cesedin köpekler tarafından çıkarılıp parçalandığını gördü. Kayıp olan 26 yaşındaki Kadir Tabazığ’a ait olduğu belirlenmişti.