Erbakan 3 bin metrekarelik kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi

Dün Şanlıurfa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Karaköprü'de 3 bin metrekarelik alanda kurulan Merkez Kütüphanenin açılış törenine katıldı. Erbakan, “Gençlerimizin bu kütüphaneden istifade ederek inşallah ülkemize, milletimize hayırlı nesiller olmasını nasip eylesin” dedi.

Erbakan 3 bin metrekarelik kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi açılış ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ilk olarak Karaköprü Belediyesini ziyaret etti.  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan daha sonra Karaköprü’de 3 asırdır düzenlenen Ali Baba Hayratı etkinliğine katıldı.

Kentteki temaslarını sürdüren Erbakan, daha sonra Karaköprü'de 3 bin metrekarelik alanda kurulan Merkez Kütüphanenin açılış törenine katıldı. Kütüphanenin açılış törenine Erbakan’ın yanı sıra Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kütüphaneyi gezerek inceleme yapan Erbakan, öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ERBAKAN: BÜYÜK BİR BAHTİYARLIK DUYUYORUZ

Açılışta konuşma yapan Erbakan şunları kaydetti:  

“Kütüphanenin Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyorum. İnsanların en hayırlısı insanlara faydası dokunandır buyruluyor. Bugün de bu anlayışın hayata geçişine hep birlikte şahitlik ediyoruz ve bundan dolayı da büyük bir bahtiyarlık duyuyoruz. Bir önemli hususta açılışı yapılan hizmetin bir kütüphane olmasıdır. Cenabı Allah gelecek nesillerimizin, gençlerimizin bu kütüphaneden istifade ederek inşallah ülkemize, milletimize hayırlı nesiller olmasını nasip eylesin.”

Erbakan açılış törenin ardından Karaköprü İlçe Kongresine katıldı.

Erbakan 3 bin metrekarelik kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.