Diyarbakır’da tarihi toplantı! Tüm adaylar arasından Gülpınar seçildi

Ulusal ve uluslararası 30’a yakın büyükşehir belediye başkanının katılım sağladığı UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Kültür Elçisi seçildi.

Diyarbakır’da tarihi toplantı! Tüm adaylar arasından Gülpınar seçildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatının (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Ulusal ve uluslararası 30’a yakın büyükşehir belediye başkanının katılım sağladığı UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısında alınan kararla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, diğer tüm adaylar arasından Kültür Elçisi olarak seçildi.

Etkinliğe katılmak üzere Şanlıurfa’dan Diyarbakır’a geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı UCLG-MEWA Eş Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Diyarbakır’da yaptığı konuşmada “Kültür Elçisi olarak Şanlıurfa’nın ve UCLG – MEWA bölgesinin eşsiz tarihini ve kültürünü dünyaya tanıtma misyonunu üstlenmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu süreçte geçmişte hayata geçirdiğimiz projelerin, bizlere kattığı deneyimlerden de güç alacağız. Göbeklitepe’nin UNESCO Dünya Mirası Listesine dâhil edilmesi, Şanlıurfa’nın müzik şehri unvanına kavuşması gibi başarılar gelecekteki çalışmalarımıza ilham verecektir. Tüm paydaşlarla kuracağımız işbirliği ve dayanışma ile kültürel mirasımızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için kararlılıkla çalışacağız” dedi.

Diyarbakır’da tarihi toplantı! Tüm adaylar arasından Gülpınar seçildi
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.