Tatlıses ailesinde kriz büyüyor! Dilan Çıtak’tan babası İbrahim Tatlıses’e rest

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak babasıyla yaşadığı tartışma sonrası dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Tatlıses’in, "Evlatlarımdan razıyım, biri hariç.” sözlerine ilişkin Çıtak, ”Saygı da bir yere kadar” yanıtını verdi.

5

Geçtiğimiz aylarda İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcılığı yaptığını söyleyen Çıtak babasının soyadını zorla aldığını ve kardeşi İdo'nun annesi Derya Tuna yüzünden evden kovulduğunu açıklamıştı. 

Ünlü isim, bu polemiğin ardından kardeşi İdo Tatlıses ile de sosyal medyada takipleşmeyi karşılıklı olarak bırakmıştı.

Son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses ve kardeşi İdo ile yaşadığı tartışmalarla gündem olan Dilan Çıtak sosyal medya hesabından 'Tatlıses' soyadını kaldırmıştı.

İbrahim Tatlıses ise son olarak, "Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur. Ben mağaradan çıktım, köpek gibi çalışıp bugünlere geldim" dedi. 

Tatlıses, ayrıca Urfa'daki 2 kızı, Melek ve Elif'i sayarak "4 kızım var" dedi. Arasının açık olduğu Dilan Çıtak'ı saymadı.

Dilan Çıtak babasıyla ilgili sorulan sorulara "Hiç üzerime alınmıyorum. Çok da ilgilenmiyorum. Ben daha çok hayvan meselelerine, insan meselelerine üzülüyorum. Böyle boş meselelerle ilgilenmiyorum" yanıtını verdi.

Instagram profilinden attığı Tatlıses soyadını kimliğinden de atıp atmadığı konusuna açıklık getiren Çıtak, "Buna cevap vermeyeyim. Hiç ait olmadığınız bir bedende olmak sizi mutlu eder mi? Etmez. Saygı da bir yere kadar. Ben gereken saygıyı gösterdim. Şu an kendi soyadımla, eşimin soyadıyla çok mutluyum" ifadelerini kullandı.