Şanlıurfa Milletvekili Cevheri'den flaş açıklama: Başkan Gülpınar AK Parti’ye mi katılıyor?

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, YRP’den istifa eden Bağımsız Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’ye geçip geçmeyeceği ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa Milletvekili Cevheri'den flaş açıklama: Başkan Gülpınar AK Parti’ye mi katılıyor?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) adayı olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, yüzde 38,87 oranında oy alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, Gülpınar, seçimden altı ay sonra YRP'den istifa ettiğini duyurdu. İstifasının ardından "Bağımsız olarak görevime devam edeceğim. Şu an başka bir partiye geçmem söz konusu değil" ifadelerini kullanan Gülpınar, siyasi kariyerine bağımsız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Şimdi, kamuoyunda en çok merak edilen soru ise Gülpınar'ın ileride AK Parti'ye katılıp katılmayacağı.

CEVHERİ’DEN FLAŞ AÇIKLAMA

anadolugazete.com.tr sorularını yanıtlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Gülpınar'ın partilerine geçip geçmeyeceğine dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

"GELMEK İSTEDİKLERİNİ İFADE ETMİŞ"

"Gülpınar'ın AK Parti ile temasları var mı? Önümüzdeki süreçte partinize katılması öngörülüyor mu?" sorusuna yanıt veren Cevheri, "Kendisi gelmek istediklerini ifade etmiş. Partimiz de sıcak bakıyor. Bunun dışında benim bir bilgim yok." dedi.

Şanlıurfa Milletvekili Cevheri'den flaş açıklama: Başkan Gülpınar AK Parti’ye mi katılıyor?
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.