Şanlıurfaspor maçı öncesi de yapılacak! Futbolcular sahaya böyle çıkacak

TFF, Ankara'da TUSAŞ'a yapılan hain terör saldırısı nedeniyle şehit olan vatandaşlar anısına, Şanlıurfa’da yapılacak olan Şanlıurfaspor- Iğdır FK maçı da dahil olmak üzere, bu hafta tüm müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını ve kulüplerin sahaya siyah kol bandıyla çıkacağını duyurdu.

Şanlıurfaspor maçı öncesi de yapılacak! Futbolcular sahaya böyle çıkacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankara'da TUSAŞ'a yapılan hain terör saldırısı sonrası önemli bir karar aldı. 

TFF, Ankara'da TUSAŞ'a yapılan saldırı nedeniyle profesyonel ve amatör liglerde oynanacak maçlarda saygı duruşunda bulunulacağını ve siyah bant takılacağını duyurdu.

 Bu kapsamda, yarın Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadı’nda oynanacak Şanlıurfa- Iğdır FK maçında da bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirilecek.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımız anısına 25, 26, 27 ve 28 Ekim'de oynanacak olan tüm profesyonel ve amatör lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. Ayrıca tüm kulüplerimiz müsabakalara siyah kol bandı takarak çıkacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aileleri ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyor; terörü lanetliyoruz."

NE OLMUŞTU? 

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) terör saldırısı gerçekleştirildi.

 Saldırıda 5 kişi şehit olurken, 22 kişi de yaralanmıştı. 

Şanlıurfaspor maçı öncesi de yapılacak! Futbolcular sahaya böyle çıkacak
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.