Türkiye’de yüzlerce şubesi olan market personel alımı yapıyor! İşte detaylar …

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Türkiye genelinde çeşitli illerde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi internet sitesinde yayımlanan ilanda, farklı pozisyonlarda görevlendirilecek personel ve işçi alımlarının yapılacağı belirtildi. Peki hangi illerde personel alımı yapılacak? Başvuru şartları ve başvuru süreciyle ilgili ayrıntılar neler? İşte başvuru detayları…

Türkiye’de yüzlerce şubesi olan market personel alımı yapıyor! İşte detaylar …

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde ve Şanlıurfa’da şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, farklı şehirlerdeki şubelerinde görevlendirilmek üzere depo personeli, satış asistanı ve satış yetkilisi kadrolarına personel alımı yapacağını duyurdu. 

Alım yapılacak şehirler arasında Şanlıurfa bulunmuyor. 

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde alım yapılacak iller şöyle:

Ankara, İstanbul (Avrupa-Anadolu), Samsun, Sivas, Erzurum, Diyarbakır, Konya, Mersin, Antalya, Bursa, İzmir ve Hendek (Adapazarı)

DEPO PERSONEL ALIMI 

Depo personeli alımında aranan kriterler arasında en az lise mezunu olmak.

22-35 yaş aralığında bulunmak, iş emirlerini eksiksiz ve hatasız bir şekilde yerine getirmek.

Sevk edilecek ürünlerin el terminali ile toplanması, paketlenmesi ve araca yüklenmesini gerçekleştirebilmek.

 Tedarikçiden gelen ürünlerin mal kabulünü yapabilmek, stok kontrolü ve sayım ile reyon düzenlemesi gerçekleştirmek. Transpalet ile depodan mal toplayarak hazırlanması ve istiflenmesini de sağlayabilmek yer almaktadır.

Tercihen depo deneyimi olan, ekip çalışmasına yatkın, enerjik, güler yüzlü ve motivasyonu yüksek adaylar aranmaktadır.

Ayrıca, sevk edilecek ürünlerin hazırlanması ve araca yüklenmesi konusunda yetkin, ürün taşınmasına engel teşkil edecek bedensel şikayetleri bulunmayan ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek personel adayları beklenmektedir.

SATIŞ ASİSTANI 

Satış asistanı alımında aranan kriterler arasında en az lise mezunu ve perakende sektöründe kariyer yapma isteği taşımak yer alıyor. 

İletişim becerileri yüksek ve ekip çalışmasına yatkın olmak, dinamik, prezantabl ve ikna kabiliyeti güçlü olmak. Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip olmak ve yüksek motivasyona sahip olmak. Adayların, ekip ile birlikte mağazanın satış hedeflerini gerçekleştirebilmeleri önemli. 

Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilmeleri beklenmektedir. Ayrıca, tercihen gıda perakendeciliği tecrübesi olan adaylar tercih edilmektedir.

SATIŞ YETKİLİSİ 

Satış yetkilisi alımında aranan kriterler arasında lisans mezunu olması beklenmektedir. 

İletişim becerilerinin gelişmiş olması. 40 yaşını aşmamış olmak ve askerlik hizmetini tamamlamış olmak. Tercihen OBEASE program bilgisine sahip olmak ve en az 3 yıl gıda perakende market yöneticiliği deneyimine sahip olmak. Adayların yukarıda yer alan niteliklere uygun olması beklenmektedir.

ENGELLİ SATIŞ ASİSTANI 

Engelli satış asistanı alımında aranan nitelikler arasında müşteri memnuniyetini sağlamak, müşteri taleplerini dinleyip uygun kanallara iletmek yer alıyor. 

Mal kabul ve reyon dizilimlerini yapmak ve reyon düzenini muhafaza etmek. 

Ayrıca, ürün ve etiket fiyat kontrollerinin reyonda ve kasa noktasında yapılmasını sağlamak.

Ürünlerin reyonlarda sürekli ve standartlara uygun olarak bulunmasını temin etmek, ürünlerin stok ve sipariş yönetimini gerçekleştirmek, kasa işlemlerine ilişkin süreçleri yürütmek ve mağazanın genel temizlik ve düzenini sağlamak da beklenmektedir.

YARI ZAMANLI SATIŞ ASİSTANI ALIMI

Alım kriterleri arasında en az lise mezunu olmak.

Üniversite öğrencisi olmak. (öğrenci belgesi ibraz etmek zorunludur)

 Ev hanımı olmak. (55 yaşına kadar) 

Perakende sektöründe kariyer yapma isteği taşımak. 

İletişim becerilerinin yüksek olması ve ekip çalışmasına yatkınlığının olması. 

Ekip ile birlikte mağazanın satış hedeflerini gerçekleştirebilecek, erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olmaları ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olmaları da beklenmektedir. 

Tercihen gıda perakendeciliği tecrübesi olan adaylar tercih edilmektedir.

Ayrıca, dinamik, prezantabl ve ikna kabiliyeti kuvvetli olan, müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip ve yüksek motivasyona sahip adaylar aranmaktadır.

BAŞVURU LİNKİ 

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenler “https://www.tkholding.com.tr/tr/is-ilanlari” adresi üzerinden özgeçmiş oluşturarak başvurusunu yapması gerekiyor.

Türkiye’de yüzlerce şubesi olan market personel alımı yapıyor! İşte detaylar …
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.