Kimse görmüyor kimse duymuyor! İsrail katliama devam ediyor: 150 sivil hayatını kaybetti

Bir yılı aşkın süredir Filistin’de soykırım uygulayan Siyonist İsrail, katliamlarına devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesine İsrail tarafından düzenlenen hava saldırısında en az 150 sivilin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Olay yerindeki tanıklar durumu "korkunç bir katliam" olarak nitelendirirken Gazzelilerin yardım çığlıklarına yanıt verilmiyor.

Kimse görmüyor kimse duymuyor! İsrail katliama devam ediyor: 150 sivil hayatını kaybetti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyonist İsrail'in Filistin’e uyguladığı soykırım bir yılı aşkın süredir hala devam ediyor. Son olarak, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde yer alan Cibaliya bölgesine yönelik hava saldırısında en az 150 sivilin yaşamını yitirdiği bildirildi. 

Saldırıda kadın, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi hayatını kaybederken, Gazze Sivil Savunma Müdürlüğü, bölgede yaşanan can kayıplarının boyutunu "korkunç bir katliam" olarak nitelendirdi.

Yetkililerden yapılan açıklamalarda, İsrail ordusunun El Hoca Caddesi çevresindeki yerleşim bölgelerine düzenlediği saldırı nedeniyle aralarında En-Neccar, Ebu el-Avf ve Şalan gibi ailelere ait evlerin de yer aldığı 10 bina tamamen yıkıldı. Sağlık ekipleri, saldırının ardından bölgeye ulaşmakta güçlük çekerken, yoğun bombardıman nedeniyle enkaz altındakilere ve yaralılara müdahale edilemedi.

Gazze Sivil Savunma Müdürlüğü, bölgedeki sağlık hizmetlerinin ağır hasar aldığını ve mevcut durumun yaralıların tahliyesini neredeyse imkansız hale getirdiğini belirtti. Bu zorlu şartlar altında, bölgedeki yaralılar uzun süre yardım beklerken yaşamlarını yitiriyor.

Olay yerinde bulunan Filistinli gazeteci Enes el Şerif, "Kuzey Gazze’de yaşanan yıkım, paramparça olan bedenler ve yardım çığlıklarına kimse karşılık veremiyor. Allah'tan başka kimse duyamıyor, göremiyor" diyerek katliamın boyutunu gözler önüne serdi.

Kimse görmüyor kimse duymuyor! İsrail katliama devam ediyor: 150 sivil hayatını kaybetti
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.