Şanlıurfa’da eş zamanlı yapıldı: Tek tek kontrol edildi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların yasa dışı müdahalelerden korunması ve orman suçu ile etkin mücadele amacıyla gerçekleştirilen önleme aramaları ve yol kontrolleri devam ediyor.

Şanlıurfa’da eş zamanlı yapıldı: Tek tek kontrol edildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye genelinde eş zamanlı yürütülen orman koruma kontrol faaliyeti kapsamında Şanlıurfa Orman Bölgeye Müdürlüğüne bağlı 7 Orman İşletme Müdürlüğünde 109 sabit ve geçici kontrol noktalarında önleme araması kapsamında kontroller gerçekleştirildi.

Orman Genel Müdürlüğü'nün talimatları doğrultusunda, ormanların korunması ve orman suçlarına karşı mücadelenin güçlendirilmesi amacıyla Türkiye genelinde gerçekleştirilen eş zamanlı koruma ve kontrol faaliyetlerine Şanlıurfa bölgesi de aktif olarak katıldı.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı'nın başkanlığında yürütülen denetimlerde, Bölge Müdür Yardımcısı Ruşen Uyanıkoğlu, OZM Şube Müdürü Vekili Atilla Yenice, tüm işletme müdürleri, yardımcıları, şefler ve orman muhafaza memurları hazır bulundu.

Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak'ı kapsayan 7 Orman İşletme Müdürlüğü'nde, 109 sabit ve geçici kontrol noktasında yapılan aramalar, ormanlara yönelik yasa dışı müdahalelerin önlenmesi, orman zararlılarıyla mücadele edilmesi ve doğal kaynakların korunması amacıyla gerçekleştirildi. 

Şanlıurfa’da eş zamanlı yapıldı: Tek tek kontrol edildi
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.