Şanlıurfa’daki festival iptal edildi

Bu yıl 2. kez düzenlenecek olan Pamuk Festivali ve Şanlıurfa Pamuğu Coğrafi İşaret Tescil Lansman toplantısı, Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Festival, bölgenin tarımsal zenginliklerini ve Şanlıurfa pamuğunun kalitesini tanıtmayı amaçlıyordu.

Şanlıurfa’daki festival iptal edildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28 Ekim Pazartesi günü yapılması planlanan Şanlıurfa Geleneksel 2. Pamuk Festivali ve Şanlıurfa Pamuğu Coğrafi İşaret Tescil Lansman programı, TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısı sonrası ertelendi. Festival yetkilileri, güvenlik endişeleri nedeniyle programın ileri bir tarihe alınacağını açıkladı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısında 5 kişi şehit olup, 22 kişi ise yaralanmıştı.

Şanlıurfa Geleneksel 2. Pamuk Festivali ve Şanlıurfa Pamuğu Coğrafi İşaret Tescil Lansman programı 28 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilmesi planlanıyordu. Ankara’da yaşanan terör saldırısı  nedeniyle program ileri bir tarihe ertelendi.

Konuyla ilgili festival yetkililerinden yapılan açıklamada, “28 Ekim 2024 Pazartesi günü yapılacak olan Şanlıurfa Geleneksel 2. Pamuk Festivali, Şanlıurfa Pamuğu Coğrafi İşaret Tescil Lansman programı, TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’daki festival iptal edildi
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.