Narin soruşturmasında flaş gelişme: Baba ve ağabey hakkında zorla getirilme kararı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Baba Arif Güran ile ağabey Baran Güran hakkında zorla getirilme kararı verildi.

Narin soruşturmasında flaş gelişme: Baba ve ağabey hakkında zorla getirilme kararı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı. 

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi, cinayetle ilgili iddianameyi kabul ederken çoğunluğu Güran ailesinden olan ve aralarında baba Arif Güran ile ağabey Baran Güran’ın da bulunduğu 23 kişinin duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi. Bu kişilerden 8’inin tutuklu sanık olduğu belirtildi.

Halk TV’de yer alan habere göre, mahkeme tutanağında belirtilen zorla getirme kararı, Narin Güran’ın cinayetinin çözülmesi için kritik öneme sahip. Yetkililer, soruşturmanın seyrine bağlı olarak bu kişilerin ifadelerine başvurmayı planlıyor.

Narin Güran’ın ölümü, toplumda geniş yankı uyandırırken, olayın aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor. 

LİSTEDEKİ ÇOĞU İSİM GÜRAN AİLESİNDEN

Söz konusu tutanakta Baran Güran, Muhammed Kaya, Osman Güran, Melike Güran, Maşallah Güran, Melek Güran, Birsen Güran, Remziye Cabaş, Yasemin Gül, Erhan Güran, Barış Güran, Eren Güran, Hediye Güran, Maide Kaya, Ramazan Atasoy, Muhammed Emre Güran, Yusuf Kaya, Ufuk Kaya, Furkan Kaya, Ğazal Bahtiyar ve Mehmet Selim Atasoy’un beyanlarının tespiti için zorla getirilme emri çıkarılmasına karar verildi.

Narin’in babası Arif Güran’ın ise “müşteki” sıfatıyla sisteme kayıt edilmesi ve hakkında zorla getirme emri düzenlenmesine hükmedildi.

Yaşanan bu gelişme sonrasında duruşmanın 7 Kasım 2024 tarihinde saat 09.00’da yapılacağı öğrenildi.

Narin soruşturmasında flaş gelişme: Baba ve ağabey hakkında zorla getirilme kararı
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.