Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama: Saldırının bir amacı var...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaralıları ziyaret ettikten sonra TUSAŞ'a yönelik terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı ve "Bugün yaşadığımız terör saldırısı ülkemizin savunma sanayiindeki geldiği noktayı, başarıları hedef alan bir terör saldırısı" dedi. Birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama: Saldırının bir amacı var...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Sağlık Bakanı Memişoğlu, Etlik Şehir Hastanesinde TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

5 kişinin şehit olduğu ve 22 yaralı olduğu bilgisini paylaşan saldırıyı kınadı. Saldırının amacına dair açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz “Terör hadiselerinin mutlaka bir amacı var; ülkemize korku salmak, halkımızın huzurunu kaçırmak. Özellikle bugün yaşadığımız terör saldırısı ülkemizin savunma sanayiindeki geldiği noktayı, başarıları hedef alan bir terör saldırısı… Fakat şunu açık ve net ifade etmek isteriz; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra teröristler ve bunların arkasındakiler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Ülkemizin huzurunu da bozamayacaklar. Kahraman savunma sanayii çalışanlarımızın moralini hiçbir zaman bozamayacaklar” dedi.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Birlik ve beraberlik mesajı veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz “Bu hadiseler savunma sanayimizdeki azmimizi de ülkemizin birliği, beraberliği ve kardeşliğimizi dair hassasiyetimizi daha da artıracak. Birlik beraberlik içinde teröre karşı kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan açıklama: Saldırının bir amacı var...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.