Başkan Gülpınar’dan terör saldırısı sonrası açıklama! “Tam işler rayına girdi diyoruz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ankara'da TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısına dair önemli açıklamalarda bulundu. Gelecek nesiller için terör olaylarının son bulmasını temenni eden Gülpınar, UNESCO Müzik Şehri Lansmanı'nın önemine de dikkat çekerek, "Hepimizin içini acıtan bu haber, hem Ankarayı hem bizi etkiledi" ifadelerini kullandı. Programın müzik kısmının iptal olduğu olduğu öğrenildi.

Başkan Gülpınar’dan terör saldırısı sonrası açıklama! “Tam işler rayına girdi diyoruz”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ankara'daki TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından UNESCO Müzik Şehri Lansmanı programında önemli açıklamalarda bulundu. 

GÜLPINAR: BU TERÖR OLAYLARININ SON BULMASINI TEMENNİ EDİYORUZ

Başkan Gülpınar, konuşmasında Türkiye’nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını vurgulayarak, “Tam işler rayına girdi diyoruz. Ne güzel bir sıkıntı yok diyoruz, tam o sırada Türkiye bir terör lanetiyle karşı karşıya kalıyor. Bu ülkede maalesef bu tip olaylarla karşılaşmak istemiyoruz. Gelecek nesiller adına inşallah bu terör olaylarının son bulmasını temenni ediyoruz” dedi.

Yaşanan olayın sıcak bir durum olduğunu ifade eden Gülpınar, “Neyin ne olduğu şu an belli değil, çok sıcak bir olay henüz devam eden bir olay. İnşallah açığa çıkacaktır. Bunu gerçekleştirenler cezalarını çekecektir. Şehitler ve yararılar olduğu bilgisi geldi şehitlerimize rahmet diliyorum yaralılara şifa diliyorum. Olayı Uzaktan takip edebiliyoruz” şeklinde konuştu.

“2026 SÜRECİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM”

“Burada çok güzel bir organizasyona imza atmak için buraya geldik. Sadece Şanlıurfa için değil Türkiye tanıtımı için de önemli bir adım” diyen Gülpınar şu ifadeleri kullandı: 

“UNESCO müzik şehri Şanlıurfa seçildi. Ev sahipliği yapmak için daha önce adaylığımızı koyduk 3 şehir ile birlikte yarışıyoruz. 2026 süreci için önemli bir adım. Günlerdir devam eden bir hazırlık var istemezdik böyle olsun. Hepimizin içini acıtan bu haber hem Anakarayı hem bizi etkiledi. Dünden beri Şanlıurfa’dasınız size şükranlarımızı sunuyorum ayağınıza sağlık.”

Programın müzik kısmının iptal olduğu olduğu öğrenildi.

 

Başkan Gülpınar’dan terör saldırısı sonrası açıklama! “Tam işler rayına girdi diyoruz”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.