İmparator hem vali hem de belediye başkanıyla bir araya geldi

Türk halk müziği ve arabesk müziğinin efsanevi ismi, İbrahim Tatlıses 23 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşecek olan UNESCO Müzik Şehri Şanlıurfa Lansmanı öncesinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile bir araya geldi.

İmparator hem vali hem de belediye başkanıyla bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan UNESCO müzik etkinliği Şanlıurfa’da yarın başlayacak. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses UNESCO müzik etkinliği öncesinde Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’a ve Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’a ziyarette bulundu. 

Lansmanda onur ödülü alacak olan Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa’da olmaktan memnuniyet duyduğu ifade etti. Şanlıurfa müziğine katkı sunmaya devam edeceğini söyleyen Tatlıses, Başkan Mehmet Kasım Gülpınar'a daveti için teşekkür etti. 

Tatlıses,daha sonra Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti.  Vali Hasan Şıldak, ise  sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak   “İbrahim Tatlıses’ e  nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Gülpınar'da, İbrahim Tatlıses'e Şanlıurfa müziğine verdiği katkılardan ve programa katılacak olmasından dolayı teşekkür etti.

İmparator hem vali hem de belediye başkanıyla bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.