Dilan Polat serbest bırakıldı

Beşiktaş'taki bir eğlence mekanındaki görüntüleri üzerine haklarında "hayasızca hareketler" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat serbest bırakıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası haklarında 'Hayasızca hareketler' suçundan soruşturma başlatılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu dün akşam gözaltına alınmışlardı.

"Hayasızca hareketler" iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Polat ve Doğu, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

HAFTADA 3 GÜN İMZA ATACAKLAR

Savcılıkça ifadesi alınan iki kardeş, imza atma koşuluyla adli kontrol uygulanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Adli kontrol şartı gereği Dilan Polat ve Sıla Doğu salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün kolluk biriminde imza atacak.

Soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından başlatılmıştı.

DAHA ÖNCE TAHLİYE OLMUŞTU

Dilan Polat, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme" ile "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamında 19 Ağustos'ta tahliye olmuştu.

Dilan Polat serbest bırakıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.