Diyarbakır ve Mardin kavuşuyor! Şanlıurfa yine hasret

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa ve çevresindeki güncel hava durumu tahminlerini paylaştı. Şanlıurfa, güne güneşli bir başlangıç yapmasına rağmen, serin bir hava ile uyanmış durumda. Peki, bugün Şanlıurfa'da hava nasıl olacak? Yağmur özlemi devam mı edecek? İşte detaylar...

Diyarbakır ve Mardin kavuşuyor! Şanlıurfa yine hasret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, güne güneşli bir atmosferle başlasa da, soğuk hava etkisini sürdürüyor. 

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, bölgedeki hava durumu tahminlerini güncelledi. Yapılan açıklamalara göre, bölge genelinde hava parçalı yer yer çok bulutlu olacak. Özellikle öğle saatlerinde Diyarbakır'ın Hazro ilçesi, Mardin'in Savur, Midyat ve Dargeçit ilçeleri, Batman'ın Beşiri, Hasankeyf ve Gercüş ilçeleri ile Siirt ve Şırnak'ın merkez ilçelerinde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 5 derece altında seyretmesi öngörülüyor. Ayrıca, kuzey ve batı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette rüzgarların eseceği tahmin ediliyor.

Şanlıurfa’da gün içerisinde sıcaklık 20 derece, parçalı ve az bulutlu; Diyarbakır’da 18 derece, parçalı bulutlu; Mardin’de ise 15 derece, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Vatandaşların, hava koşullarına göre tedbirli olmaları öneriliyor.

 

Diyarbakır ve Mardin kavuşuyor! Şanlıurfa yine hasret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.