Dilan Polat’a öpüşme şoku! Resen soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet , Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu hakkında, düzenlenen bir eğlencede birbirleriyle öpüştükleri gerekçesiyle "hayasızca hareket" suçundan soruşturma başlatıldı.

Dilan Polat’a öpüşme şoku! Resen soruşturma başlatıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, verdiği tahliye partisiyle yeniden gündeme oturdu. "Kara para aklama" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamalarından yargılanan Polat, 10 ay sonra serbest bırakılmıştı. 

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları ve çalışanlarıyla bir parti düzenlemişti.

Partinin hediye olduğunu belirten Dilan Polat ve ailesi, gece boyunca dans edip eğlendi. Ancak partide çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. 

Kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştüğü anları paylaşan Polat, sosyal medya kullanıcılarının eleştiri oklarının hedefi oldu. Görüntüler, kısa sürede hızla yayılırken birçok kişi bu durumu "ahlaksızlık" olarak nitelendirdi.

Tepkilerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "hayasızca hareketler" gerekçesiyle Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında resen soruşturma başlattı.

Dilan Polat’a öpüşme şoku! Resen soruşturma başlatıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.