Ziyaretin zirvesi Suruç’ta! DEM ve AK Parti heyetleri bir arada

Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Fadıl Şenyaşar’ı TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk evinde ziyaret etti. Ayrıca ilçede aralarında Şanlıurfa Milletvekilli ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül’ün de bulunduğu AK Partili heyet de Yıldız ailesinin taziyesine katıldı.

Ziyaretin zirvesi Suruç’ta! DEM ve AK Parti heyetleri bir arada

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Milletvekilli ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ ile Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve birçok siyasetçi bugün kentte geldi.

Kanaat önderliği sıfatı ile bilinen Ahmet Türk ile TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder tahliye olan Fadıl Şenyaşar ve ailesini Suruç’taki evinde ziyaret etti.

Ayrıca Şenyaşar ailesini daha sonra AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ve partiden birçok ismin ziyaret etmesi bekleniyor. 

Aynı şekilde Ahmet Türk ve Sırrı Süreyya Önder’in de aralarında bulunduğu DEM Partili birçok isminde Yıldız ailesi ile görüşmesi bekleniliyor. 

AK PARTİ HEYETİNDEN YILDIZ AİLESİNE ZİYARET

Şanlıurfa Milletvekilli ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Abdurrahim Dusak, İbrahim Eyyüpoğlu ve Hikmet Başak ile birçok isim Suruç’ta, Reşat Yıldız’ın vefat eden oğlu için taziye ziyaretinde bulundu. 

ŞENYAŞAR AİLESİ 6 YIL SONRA TAZİYE KURACAK

Şenyaşar ailesi, Fadıl Şenyaşar’ın tahliye olmasının ardından önümüzdeki günlerde Hacı Esvet, Celal ve Adil Şenyaşar için 24 Ekim Perşembe günü Suruç’ta taziye çadırı kuracak. 

6 yıl sonra kurulacak olan taziye çadırına Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, DEM Partili vekiller, belediye başkanları ve çok sayıda insanın katılacağı öğrenildi. AK Partili önemli isimlerin de katılması bekleniyor.

Ziyaretin zirvesi Suruç’ta! DEM ve AK Parti heyetleri bir arada

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.