Radikal kulis: "Şanlıurfa milletvekili Öcalan, Abdullah Öcalan ile görüşebilir"

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi köşesinde, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın yeğeni olarak Abdullah Öcalan ile görüşmesine izin verilebileceğini iddia etti.

Radikal kulis: "Şanlıurfa milletvekili Öcalan, Abdullah Öcalan ile görüşebilir"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  DEM Partililerin elini sıkması ve Öcalan’a çağrı yapmasından sonra Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken bir iddia geldi.

İktidara yakınlığıyla bilinen Selvi, DEM Parti Milletvekili Ömer Öcalan'ın, 43 aydır avukatları ve ailesi görüştürülmeyen Abdullah Öcalan ile görüşmesine izin verilebileceğini yazdı.

Selvi’nin köşesinin ilgili kısmı şu şekilde:

“ÖMER ÖCALAN

İç cepheye döndüğümüzde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çıkışı, Bahçeli’nin çağrısı zemini yumuşatmaya yetti. Ancak henüz karşılıklı olarak bir adım atılmış değil. Öcalan’la görüşmek üzere avukatları ve DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili olan yeğeni Ömer Öcalan ayrı ayrı başvuruda bulundular. Öcalan bu misyonu üstlenebilecek mi? Kandil’e etkisi ne kadar olacak? Suriye’de PKK-YPG’yi eğitip, donatan ABD buna ne kadar izin verecek? Bunlar belli değil. Bölgenin içinde bulunduğu durumdan kaynaklı ciddi zorluklarımız var. Ama fırsatlarımız da var.”

Radikal kulis: "Şanlıurfa milletvekili Öcalan, Abdullah Öcalan ile görüşebilir"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.